logo

Yeniden Refah Partisi Ataşehir Başkanı Bülent Tüylü Güven Tazeledi

Yeniden Refah Partisi Ataşehir Başkanı Bülent Tüylü Güven Tazeledi

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’nin katılımı ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 25 Aralık Cumartesi günü Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi‘nin katılımı ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde yeni yönetim belirlendi.

Kongreye tek aday olarak giren mevcut Yeniden Refah Partisi Ataşehir Başkanı Bülent Tüylü güven tazeleyerek yeni listesi ile Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe yönetimi görevini üstlendi.

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi ile ilgili yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Hüseyin Terzi ‘nin katılımları ile Ataşehir 2. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Ataşehir ilçemizi yönetmek ve değiştirmek için yeniden başkan seçilen Bülent Tüylü ve ekibimize muvaffakiyetler diliyoruz. #hazırız” ifadeleri yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bülent Tüylü başkanlığında gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresin Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ile birlikte il başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve partililer katıldı.

Bülent Tüylü başkanlığında görev alan Yeniden Refah Partisi Ataşehir Başkanlığı Yönetimi:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ