logo

İBB Deprem Bölgesi Ekip Ekipman ve Malzeme Desteği Yolda

İBB Deprem Bölgesi Ekip Ekipman ve Malzeme Desteği  Yolda

AFAD ile koordineli desteği açıklayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalara destek ve yardım ekip, ekipman ve malzemenin yola çıktığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahramanmaraş depreminden etkilenen bölgeye desteğini açıklayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalara destek ve yardım ekip, ekipman ve malzemenin yola çıktığını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AFAD ile koordine şekilde 2 arama kurtarma aracı ve 200 İtfaiye personeli ile 1 yemek tırı, Hamidiye Su ve Halk Ekmek tırlarının deprem bölgesine gönderildiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş depremi ile ilgili yaptığı ilk açıklamada, yardım hazırlığının başladığını kaydederek, “Kahramanmaraş’daki 7.4 büyüklüğündeki deprem yüreğimizi yaktı. Kahramanmaraş ve çevre illere geçmiş olsun. Dileğimiz kaybımızın az olması, İstanbul olarak her türlü destek için hazırlık yapıyoruz.” Paylaşımını yaptı.  

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalara destek ve yardım ekip, ekipman ve malzemenin yola çıktığını belirterek, “AFAD ile koordine şekilde 2 arama kurtarma aracı ve 200 İtfaiye personelimiz, 1 yemek tırı, Hamidiye Su ve Halk Ekmek tırları deprem bölgesine hareket etti. Toplam 260 personelimiz uçakla bölgeye hareket ediyor. Ayrıca soba, battaniye gibi ihtiyaç malzemeleri de yola çıkmıştır.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ