logo

Türkiye Göçmenistan Olmasın Diyorsanız Sandığa Gidin!

Türkiye Göçmenistan Olmasın Diyorsanız Sandığa Gidin!

Türkiye’nin güvenliği için kaygılarını dile getiren Ümit Özdağ: “Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız, çocuklarınız güvenle bakkala gitsin istiyorsanız sandığa gidin.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turuna ilişkin Zafer Partisi’nin kararını paylaştı.

TÜRKİYE’Yİ DÜNYANIN LUNAPARKI OLARAK GÖRÜLEMEZ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin Zafer Partisi’nin kararını paylaşmak üzere basın açıklaması yapan Ümit Özdağ, “Türkiye’nin can ve mal güvenliği için kaygılarımız var. Hiç kimse Türkiye’yi dünyanın lunaparkı olarak göremez. Türkiye’nin, dünyanın bütün lümpen sürülerinin hedefi haline getirilmesine izin vermeyiz. Hassasiyetimiz budur. Makam, mevki, ihale tartışması yapmıyoruz.” Şeklinde konuştu.

TÜRKİYE ‘GÖÇMENİSTAN’ OLMASIN DİYORSANIZ SANDIĞA GİDİN

Sinan Oğan ile ilgili soruları “Biz, cehennemin Kapılarını kapatmak için yola çıktık, Kapatmaya Çalışıyoruz!” ifadeleri ile yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı ümit Özdağ, “Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız; kızını veya oğlunuzu caddeye, bakkala gönderirken sizin çocukluğunuzdaki gibi güven içinde gitmesini istiyorsanız sandığa gidin.” dedi.

SİNAN OĞAN’IN TERCİHİ KENDİ TAKDİRİDİR

Atatürk ilkelerinden taviz vermenin söz konusu olamayacağını vurgulayan Ümit Özdağ basın açıklamasında, “Sinan Oğan’ın tercihi kendi takdiridir, Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır. Biz Sinan Bey’le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık, hala cehennemim kapılarını kapatmaya çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

DEVAM EDEN SÜREÇ OLUMLU İLERLİYOR

Sürecin devam ettiğinin altını çizen Ümit Özdağ,  Kemal Kılıçdaroğlu ile sığınmacılar konusunda bir görüşme daha yapılacağını belirttiği açıklamasını, “Süreç olumlu ilerliyor, sonuçlanması durumunda yarın 11:00’de Kılıçdaroğlu ile birlikte açıklama yapacağız” şeklinde sürdürdü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ