logo

Arda Güler Real Madrid ile Rekor sözleşme imzaladı!

Arda Güler Real Madrid ile Rekor sözleşme imzaladı!

Real Madrid’e transfer olan Fenerbahçe’nin genç yıldız Arda Güler, 18 yaşında İspanyol devinin renklerine bağlandığı rekor sözleşmeye imza attı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İmza töreninde konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler‘den övgü dolu sözlerle bahsederken; genç yıldız da Real Madrid kulübünün efsaneleri arasına girmek istediğini söyledi.

ARDA GÜLER İSPANYA’DA BASINA TANITILDI

İspanya’nın Madrid ekibiyle Real Madrid ile 6 yıllık anlaşma sağlayan ve bu akşam sözleşme imzalaması beklenen Arda Güler, yarın kulüp başkanı Florentino Perez’in de katılımıyla basına tanıtıldı.

20 MİLYON EURO BONSERVİSLE TRANSFER

Fenerbahçe‘nin genç yıldızı Arda Güler, transfer tarihindeki rekorlar arasında yerini alan sözleşme ile resmen Real Madrid’e transfer oldu. Sarı – lacivertlilerin ve İspanyol devinin yaptığı açıklamalara göre, 20 milyon Euro bonservis ve 18 yaşındaki oyuncunun performansına göre 10 milyon Euro bonuslar karşılığında transfer tamamlandı.

“TÜRKİYE DE SENİNLE GURUR DUYUYOR ARDA…”

Transfer ile ilgili konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez: “Arda, sen Türkiye’nin gururusun. Dünyanın en büyük kulübünde oynamanın nasıl bir sorumluluk olduğunu göreceksin. Aynı şekilde Fenerbahçe’de de büyük sorumluluk aldın. 14 yaşında Fenerbahçe’ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa’da oynadın. Türkiye Kupası’nı kazandın, en iyi oyuncu seçildin. Fenerbahçe ile 51 maçta oynadın. Türk Milli Takımı’na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin. Türkiye de seninle gurur duyuyor Arda. Kariyerini birlikte yukarı çıkaracağız. Bernabeu’da seni her şekilde destekleyecek bir taraftar bulacaksın.” Dedi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Arda Güler, imza töreni öncesi Real Madrid için Sanitas La Moraleja Üniversite Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Dün İspanya’ya uçan Arda Güler, kendisini altı yıllığına Real Madrid’e bağlayan sözleşmeye imza attı. Genç oyuncu 24 numarayı giyecek.

ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Arda Güler’in imza töreninden önce genç yıldızın Fenerbahçe’deki önemli anlarının gösterildiği video esnasında Arda Güler’in annesi gözyaşlarını tutamadı.

“REAL MADRID’E OYNAYAMAYA GELDİM”

Real Madrid’e 6 yıllık imza atan Arda Güler, İspanyol ekibinde kalarak gelecek sezon düzenli forma giymek istediğini söyleyerek, “Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çalışıp formayı almak istiyorum. Aklımla oynamayı seviyorum. Ofansif anlamda çözüm üreten bir oyuncu olmak istiyorum. Gol ve asist yapabilmek istiyorum.  Beni destekleyen herkese çok teşekkürler.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ