logo

24 Ekim 2023

VetAmerikan Hayvan Hastanesi, Vali Gül’ün Katılımı ile Açıldı

VetAmerikan Hayvan Hastanesi, Vali Gül’ün Katılımı ile Açıldı

İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile Koç Holding tarafından Türkiye’nin en büyük hayvan hastanesi olan VetAmerikan Hayvan Hastanesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

VetAmerikan Hayvan Hastanesinin Kağıthane’deki açılış programına İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, yönetim kurulu üyeleri, akademisyenler, veteriner hekimler ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda Vali Gül, İBB Başkanı İmamoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin ve Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Koç, birer konuşma yaptı.

“İSTANBUL’UMUZA BÖYLE BİR ESER KAZANDIRILACAKSA BUNU KOÇ AİLESİ YAPMALIYDI”

Vali Gül, “Yüzyıllık bir Cumhuriyet’in, ikinci yüzyılının arifesindeyiz. Yüzyıllık geçmişe baktığımızda Koç ailesinin ciddi katkılarının olduğunu görüyoruz. İstanbul’umuza böyle bir eser kazandırılacaksa bunu Koç Ailesi yapmalıydı ve yaptınız. Sizleri tebrik ediyorum. Bizim çok köklü bir medeniyetimiz var. 1587’de daha hayvan hakları yokken ecdadımız binek hayvanları için bir ferman yayınladı. Kağıthane Belediye Başkanımızın söylediği gibi kuşların uçuş yönü ve konacağı yerler bile belirliydi. Kendi sağlığımıza gösterdiğimiz özeni hayvanlarımıza da göstermeliyiz. Başta Koç ailesine, hocalarıma, belediye başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hastanemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Program, Vali Gül ve beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmeleri ve Hayvan Hastanesi’ni gezmeleri ile sona erdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ