logo

Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açıldı

Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açıldı

Yerli Malı Haftası kapsamında Yerli ve Milli Kalkınmanın önemini vurgulamak amaçlı Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açıldı.

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açıldı. Yerli Malı Haftası kapsamında Yerli ve Milli Kalkınmanın önemini vurgulamak adına Kemal Berktan Ortaokulu’nda (KBO) yapılan Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi Kaymakam Bekir Dankırcı’nın katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Eğitimin temel tanımını “Eğitim hepimizin bildiği temel tanımıyla; yetişkinlerin, yetişenleri nitelikli bir şekilde bulundukları seviyeye getirmektir.” Şeklinde tanımlayan Kemal Berktan Ortakulu Müdürü Göncer Demiryülek,  “Eğitimin en önemli ayaklarından bir tanesi ise hiç şüphesiz karakterdir. Eğitim ve karakter el ele verdiği zaman ortaya asıl hedefimiz olan muasır medeniyetlere ulaşma gerçekleşir.” Dedi.

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, Yerli ve Milli Kalkınmanın altını çizmek için Ataşehir Kemal Berktan Ortaokulu’nda tasarlanıp hazırlanan “Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi” açılışına katılan Ataşehir Kaymakamı Bekir Dankırcı, Teknoloji Atölyesi yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Kaymakamı Dınkırcı açılış sonrası idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi.

Teknoloji Atölyesinin yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Ataşehir İlçe Milli Eğtitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yerli Malı Haftası münasebetiyle Yerli ve Milli Kalkınmanın altını çizmek adına tasarlanıp hazırlanan Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açılışı, Kaymakamımız Sn. Bekir Dınkırcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.” İfadeleri yer aldı.

Yerli Malı Haftası kapsamında gerçekleştirilen Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açılışı ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Kaymakamı Bekir Dankırıcı, katkı verenlere teşekkür ettiği açıklamasında; “Yerli Malı Haftası münasebetiyle Yerli ve Milli Kalkınmanın önemini vurgulamak adına yapılan Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açılışına katıldım. Teknoloji Atölyesinin yapımında emek, katkı ve destek olanlara teşekkür ettim.” Dedi.

Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın katılımıyla gerçekleşen Kemal Berktan Ortaokulu Vecihi Hürkuş Teknoloji Atölyesi açılışına; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, Milli Eğitim Şube müdürleri Ercan Metin, Nazım Yurdagül ve Vefa Vedat Budak, Ataşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, KBO okul müdürü Göncer Demiryülek, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ