logo

Başkan Onursal Adıgüzel, İPA İle Ataşehir’in Geleceğini Planlıyor

Başkan Onursal Adıgüzel, İPA İle Ataşehir’in Geleceğini Planlıyor

Başkan Onursal Adıgüzel, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökçe ve ekibini Ataşehir Belediyesi’nde ağırlayarak ortak projeleri değerlendirdiler.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökçe ve ekibi, ziyaret ettiği Ataşehir Belediyesi’ndeki toplantıda Başkan Onursal Adıgüzel ve ekibi ile Ataşehir’in geleceği ile ilgili projeler ve işbirliklerini görüştüler.

KENTİMİZİN KALKINMASI VE GELECEĞİ İÇİN ATACAĞIMIZ ADIMLARI ELE ALDIK

İPA Başkanı ve ekibinin ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  Ataşehir Belediyemizde, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökçe ve ekibi ile anlamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Kentimizin kalkınması ve geleceği için atacağımız adımları ele aldığımız bu verimli toplantıda, ortak projelerimizle sosyal ve çevresel sürdürülebilirliği artırmayı hedefliyoruz. Ataşehir’i daha adil, yaşanabilir ve kapsayıcı bir şehir yapmak için işbirliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. @gokcebugra” ifadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR VE İSTANBUL’UN GELECEĞİNİ DEĞERLENDİRDİK

Ataşehir Belediyesi ziyareti ile ilgili açıklama yapan İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökçe, Ataşehir ve İstanbul’un geleceğini değerlendirdiklerini kaydederek; “Ataşehir Belediye Başkanımız Sn. @onursaladiguzel ve çalışma arkadaşları ile Ataşehir ve İstanbul’un geleceği için atacağımız adımları değerlendirdik. Daha adil, kapsayıcı, yaşanabilir bir Ataşehir hedefine ulaşmak için @ipaistanbul olarak tüm gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

Başkan Onursal Adıgüzel, İPA İle Ataşehir’in Geleceğini Planlıyor” için 1 yorum

  1. Zeynep : diyor ki:

    İmarı hızlandırın artık. Yıl bitmeden Ruhsat verin bitsin bu iş