logo

Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki Siyasi Parti İlçe Başkanlıklarını Ziyaret Etti

Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki Siyasi Parti İlçe Başkanlıklarını Ziyaret Etti

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki bazı siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek Ataşehir ile ilgili görüşü alışverişinde bulundu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’deki bazı siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileriyle Ataşehir’i değerlendirerek görüşü alışverişinde bulundu.

Başkan Onursal Adıgüzel, beraberinde Celal Yalçın ve Hülya Çiçek ile İyi Parti, Saadet Parti, İşçi Partisi ve DEM parti Ataşehir ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Ataşehir’deki siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Çiçek eşlik etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, siyasi parti ziyaretleri ile ilgili açıklamada, “Saadet Partisi, İYİ Parti, Türkiye İşçi Partisi ve DEM Parti Ataşehir İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettik. İlçe başkanlarımız ve yönetimleri ile bir araya gelerek Ataşehirimizin geleceği için fikir alışverişinde bulunduk.
Dayanışma içinde daha güzel bir Ataşehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ