logo

Başkan Onursa Adıgüzel, Kardeş Belediye Ziyareti İçin Almanya’da

Başkan Onursa Adıgüzel, Kardeş Belediye Ziyareti İçin Almanya’da

Ataşehir Belediye Başkanı Onursa Adıgüzel, başkan yardımcısı ve meclis üyesi ile “Kardeş belediye” Monheim am Rhein’ın davetlisi olarak Almanya’ya gitti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Almanya’ya giden Ataşehir Belediye Başkanı Onursa Adıgüzel, Kardeş Belediye Monheim am Rhein’ı ziyaret ederek, Müzik ve sanat okulları, kreşler ve yeni yapılan kültür merkezlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursa Adıgüzel‘in Almanya’daki Kardeş Belediye Monheim am Rhein ziyaretine eşi Elif Duygu Övür Adıgüzel ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Birkan Birol Yıldız ve Meclis Üyesi Ezgi Kalender katıldılar.

Başkanı Onursa Adıgüzel, Kardeş Belediye Monheim am Rhein Başkanı Daniel Zimmermann ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

KARDEŞLİĞİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN İŞBİRLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Kardeş Belediye Monheim am ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursa Adıgüzel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
Kardeş belediyemiz Monheim am Rhein’ın davetlisi olarak Almanya’dayız. Müzik ve sanat okulları, kreşler ve yeni yapılan kültür merkezlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ayrıca, Kolombiya’dan gelen meslektaşlarımızla birlikte ağaç dikerek üç ülkenin dostluğunu ölümsüzleştirdik.

Başkan Daniel Zimmermann ve ekibine, tecrübe paylaşımları ve misafirperverlikleri için içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kardeşliğimizin her alanda gelişmesi için işbirliğimizi sürdüreceğiz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

Başkan Onursa Adıgüzel, Kardeş Belediye Ziyareti İçin Almanya’da” için 1 yorum

  1. Zeynep : diyor ki:

    İmar sorunu olan mahalleleri gezmez. Tüm dertleri bitirmiş gibi kardeş belediyeymis. Hey yarabbim. Masada hala imzada 1 aydır bekleyen evraklar var yanlış birime gonderildigi için. . Dostlar alışverişte görsün