logo

CHP İl Başkanlığı İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı Düzenledi

CHP İl Başkanlığı İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı Düzenledi

CHP İstanbul İl Başkanlığı, İl Başkanı Özgur Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye başkanlarının katılımıyla 9. Dönem İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı düzenledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanı Özgur Çelik ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla, belediye başkanları ve meclis üyeleri 9. Dönem İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı’nda bir araya geldi.

İBB Meclisi Üyeleri Çalıştayı’na Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ile birlikte Ataşehirli CHP’li İBB Meclisi üyeleri Anıl Dursun, Mustafa Karaoğlu ve Rahşan Sertkaya Daniş Sertkaya katıldılar.

9. Dönem İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı ile ilgili yapılan açıklamada, “İstanbul’un geleceği için, 16 milyon İstanbullu adına, ortak akılla ve güçlü yerel yönetimlerle var gücümüzle çalışıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı” ile ilgili,  “Eşsiz şehrimiz İstanbul’un geleceği için ortak akılla çözümler üretiyor, birlikte başarıyoruz. İBB Meclis Üyeleri Çalıştayımızı, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz.” Açıklamasını yaptı.

9. DÖNEM İBB MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞTAYINA KATILDIK

Ataşehirli İBB Meclisi üyeleri ile “İBB Meclis Üyeleri Çalıştayı”na  katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “Partimizin 9. dönem İBB Meclis Üyeleri çalıştayına katıldık. Çalıştayda, İstanbul’un sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ele alarak, ulaşım, çevre ve kentsel dönüşüm gibi konularda somut adımlar atılması üzerine değerlendirmeler yaptık.
Şehrimiz için atılacak her adımda birlik ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ