logo

İmamoğlu, ‘Ataşehir ’deki Hal Kaldıracak, Trafiği Rahatlatacağız’

İmamoğlu, ‘Ataşehir ’deki Hal Kaldıracak, Trafiği Rahatlatacağız’

İBB, İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin sebze ve meyve tedarik zincirinde büyük öneme sahip İstanbul’un ve bölgenin en büyük halinin yapımını tamamlıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

 İstanbul ve Marmara Bölgesi’ne hizmet verecek afet durumunda lojistik üs olarak kullanılacak halin açılışıyla Ataşehir’deki eski hali kaldıracak, bölgedeki trafiği rahatlayacak.

“Ataşehir’deki eski hali kaldıracak, bölgedeki trafiği rahatlatacağız.” diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Meyve ve Sebze Hali’nin yapımını tamamlıyoruz.” Dedi.

TUZLA MEYVE VE SEBZE HALİ’Nİ TAMAMLIYORUZ

Sosyal medya paylaşımında “Tuzla Meyve ve Sebze Hali’nin yapımını tamamlıyoruz.” İfadelerine yer veren TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hem İstanbul’a hem de Marmara Bölgesi’ne hizmet verecek hal, afet durumunda lojistik üs olarak kullanılacak. Halin açılışıyla Ataşehir’deki eski hali kaldıracak, bölgedeki trafiği rahatlatacağız.” Dedi.

İSTANBUL’UN VE BÖLGENİN EN BÜYÜK HALİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Marmara Bölgesi’nin sebze ve meyve tedarik zincirinin sağlanması için büyük öneme sahip İstanbul’un ve bölgenin en büyük halini tamamlıyor.

“TUZLA HAL KOMPLEKSİ” İNŞAATI ÇALIŞMALARI SONA GELİNMİŞ

İstanbul ile birlikte Marmara Bölgesi’nin tedarik zincirinde sağlayacak olan yeni hal tesisi yapımı Tuzla’da hızla devam ediyor. Tuzla ilçesi Aydınlı Mahallesi’nde yapımı sürmekte olan “Tuzla Hal Kompleksi” inşaatı çalışmaları sona gelinmiş durumda.

TUZLA AYDINLI’DA 460.000 M2 ÜZERİNDE MODERN HAL KOMPLEKSİ

 Ataşehir İçerenköy’de faaliyet gösteren sebze ve meyve halinin fiziksel koşullarını yerine getirememesi, depreme karşı dayanıksızlığı ve bölgede yoğun araç trafiği oluşturması nedeniyle taşınması için Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde 460.000 metrekare üzerinde modern bir hal Kompleksi yapılıyor.

“TUZLA HAL KOMPLEKSİ” 260.000 M2 ALANA SAHİP

Tuzla’daki yeni hal Kompleksi 260.000 metrekare alana sahip. Tamamlandığında Avrupa’nın en büyük sebze meyve hal Komplekslerinden biri olma özelliğini taşıyor. “Tuzla Hal Kompleksi”nde 12 blokta 244 üniteden oluşan satış bölümü ve 23.000 metrekare soğuk hava deposu bulunuyor.

OLAĞANÜSTÜ DURUMDA BÖLGE İÇİN “LOJİSTİK MERKEZİ”

“Tuzla Hal Kompleksi” alanında, afet ve olağanüstü durumlarda tüm Marmara Bölgesine hizmet edecek 51.000 metrekare alana sahip modern bir “Lojistik Merkezi” inşaatı devam ediyor.

216 TIR, 2500 KAPALI, 132 ARAÇLIK AÇIK OTOPARK

Kompleks kapsamında 216 araç kapasiteli TIR garajı. 25 00 kapasite kapalı otopark, 132 araç kapasiteli açık otopark bulunuyor.

HALİN TAŞINMASIYLA ATAŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

“Tuzla Hal Kompleksi”nin tamamı tamamlanması ile birlikte, Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren sebze meyve halinin taşınması, bölgedeki araç trafiğinden arındırılacak, Ataşehir ve bölgenin trafiği rahatlayacak.

İSTANBUL VE MARMARA BÖLGESİ GIDA TEDARİK ZİNCİRİNDE ÖNEMLİ

“Tuzla Hal Kompleksi” 10 kilometrelik ulaşım ağı, itfaiye hizmet binası ile yapımı tamamlandığında İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin gıda tedarik zincirinin kurulması açısından büyük bir öneme sahip olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ