logo

Ataşehir ‘de Üç Yabancı Dilde MEB Onaylı Ücretsiz Kurs Başlıyor

Ataşehir ‘de Üç Yabancı Dilde MEB Onaylı Ücretsiz Kurs Başlıyor

Ataşehir Belediyesi “Bir Dil Bir Kültür” sloganıyla, 16 yaş ve üstü Ataşehirliler için A1 – A2 seviyelerinde İngilizce, Almanca ve İspanyolca dil kursları düzenliyor.

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ne başlayacak MEB Onaylı kurslarda A1 seviyesinde 120 saat, A2 seviyesinde ise 160 saat toplam ders verilecek.

ÜÇ YABANCI DİLDE ÜCRETSİZ KURSLAR BAŞLIYOR

Ataşehir Belediyesi “Bir Dil Bir Kültür” sloganıyla, 16 yaş ve üstü Ataşehirliler için İngilizce, Almanca ve İspanyolca dil kursları düzenliyor.

Kurslar sayesinde; ticari ve sosyal hayatlarında yabancı dil eksikliği yaşayan Ataşehirli yetişkinlerin ücretsiz olarak dil eğitimi alabilmelerine olanak sağlanacak.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde sunulacak dil kursları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olacak ve A1 – A2 seviyelerinde dersler verilecek.

Her sınıf için 20 kişilik kontenjan bulunan kurslara kayıt başvuruları, 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’dan itibaren İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ne yapılabilecek.

Dil kursları kapsamında; hem hafta içi(Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri) hem de hafta sonu grupları bulunacak, ayrıca bu gruplar içerisinde de farklı saatlerde başlayan sınıf seçenekleri bulunacak.

A1 seviyesinde 120 saat, A2 seviyesinde ise 160 saat toplam ders verilecek.

A2 seviyesine katılım için, ilgili dilin A1 sertifikasına sahip olmak veya yeterlilik sınavı ile A2 seviyesine geçiş hakkı kazanmak gerekiyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ