logo

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ‘Mahalle Delege’ Seçimi Yapıldı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ‘Mahalle Delege’ Seçimi Yapıldı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nde mahallelerini temsilen oy kullanarak ilçe yönetimini belirleyecek “Mahalle Delegeleri” seçimi yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, mahalle delege seçimi ile ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Ataşehir 6. Olağan Kongresi sürecinin ilk adımı olan Mahalle Delege seçimlerimizin Ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İLÇE YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK “MAHALLE DELEGELERİ” SEÇİLDİ

21 Eylül 2024 Cumartesi 11.00 – 17.00 saatleri arasında AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nde oy kullanarak ilçe yönetimini belirleyecek “Ak Parti Mahalle Delegeleri” seçimi yapıldı.

AK Parti MKYK (Merkez Karar ve Yönetim Kurulu) toplantısında belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğü kapsamında mahalle delege seçimleri yapıldı.

AK PARTİ 8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRE TAKVİMİ BAŞLADI

Ak Parti 8. Büyük Olağan Kongre takvimi hazırlık çalışmaları kapsamında delege listelerinin ilanı ve delege listelerinin kesinleşmesi sürecinin tamamlanmasıyla, 21 ve 22 Eylül günleri gerçekleştirilen mahalle delege seçimiyle belde ve ilçe kongre delegeleri belirlendi.

Delege listelerinin kesinleşmesi sonrasında belde ve ilçe kongreleri yapılacak. Kongre takvimi işleyen AK Parti’de, ilçe kongrelerinin 12 Ekim’de başlaması bekleniyor.

İL KONGRELERİ YIL SONUNDA

İlçe kongrelerinin tamamlanma sürecini 90 gün olarak planlayan AK Parti, ilçe kongreleri devam ederken de ilçelerde süreci tamamlayan iller için 28 Aralık’ta il kongrelerinin başlatılmasının hedeflendiği belirtiliyor.

8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRE’YE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Ak Parti 8. Büyük Olağan Kongre takvimi kapsamında en geç mart ayı sonuna kadar, “AK Parti’nin büyüdüğü, güçlendiği, kadrolarını tahkim ettiği” süreç olarak değerlendirilen 8. Büyük Olağan Kongre’ye hazırlık çalışmaları tamamlanmış olacağı ön görülüyor.

BÜYÜKŞEHİR KONGRELERİ EN SON

Kongresi biten ilçe ve il teşkilatlarını süratle saha çalışmalarına yönlendireceği ifade edilirken AK Parti, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı büyükşehirlerin kongrelerinin en son yapmayı planlandığı kaydediliyor.

8. BÜYÜK OLAĞAN KONGRE 2025 MAYIS’TA

Ak Parti, belde, ilçe ve illerde kongrelerin Ramazan ayına kadar tamamlanması beklenirken, 8. Büyük Olağan Kongrenin 2025 yılı Mayıs ayında yapılması ön görülüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ