logo

Ataşehir Kent Konseyi Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısı Yapıldı

Ataşehir Kent Konseyi Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısı Yapıldı

Ataşehir Kent Konseyi Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısı Başkan Necip Bektaş ve yürütme kurulu, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısı Başkan Necip Bektaş başkanlığında mahallelilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

AKK Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısına; Kent Konseyi Başkanı Necip Bektaş, AKK Genel Sekreter ve Yürütme Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarı, mahalle sakinleri katıldı.

Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısında Kentsel Dönüşüm, Çevre ve Yeşil Alan ile Trafik sorunları gündeme getirildi. Gündeme gelen sorunlar AKK tarafından ilgili ve yetkili kurumlar ile paylaşılacağı kaydedildi.

Ataşehir Kent Konseyi tarafından Yenisahra Mahalle Meclisi toplantısı ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
  “Ataşehir Kent Konseyi Yenisahra Mahalle Meclisi toplantımızı Başkanımız Necip Bektaş, Genel Sekreterimiz Gülsün Yeter, Yürütme Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Muhtarımız Sadettin Kahraman’ın yanısıra mahalle sakinlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.
   İkinci gerçekleştirdiğimiz toplantımızda; “Kentsel Dönüşüm, Çevre ve Yeşil Alan, Trafik” sorunlarını komşularımız ilettiler. Birinci toplantımızda iletilen sorunlar ile ilgili Başkanımız Necip Bektaş yetkili kurumlarla yaptığı görüşmeler ve geri dönüşleri paylaştı.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ