logo

CHP İstanbul Gençlik Yönetimi ve Temsilindeki Ataşehirli Gençler

CHP İstanbul Gençlik Yönetimi ve Temsilindeki Ataşehirli Gençler

Ulaş Can Arslan, CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Kongresi’nde temsildeki başarıda CHP Ataşehir gençliği olarak büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan, CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Kongresi’nde temsildeki başarıda Ataşehir gençliği olarak büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi.

CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Kongresi’nde İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Süleyman Fırat Kayhan ile birlikte Sıla Özyar yedek listede yer aldı. Mert Arslan, Kaan Çelik, Cem Yılmaz ve Kübra Özcan kurultay delegeleri olarak Ataşehir gençliğini İl örgütü ve kurultayda temsil edecekler.

ATAŞEHİR GENÇLİĞİ OLARAK BÜYÜK BİR GURUR YAŞADIK!

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan, İstanbul Gençlik Kolları İl Kongresi’nde Ataşehir Gençliği’nin başarısını;
“CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Kongresi’nde Ataşehir gençliği olarak büyük bir gurur yaşadık!
İl Yöneticiliğine seçilen Süleyman Fırat Kayhan, yedek yöneticiliğe Sıla Özyar ve kurultay delegeliklerine seçilen Yol arkadaşlarım Mert Arslan, Kaan Çelik, Cem Yılmaz ve Kübra Özcan ile Ataşehir’in gençliği, İstanbul’da sesini daha da güçlü duyuracak. Geleceği gençler inşa edecek!
Yaşasın partimiz, yaşasın CHP Gençlik Örgütleri!” ifadeleri ile paylaştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ