logo

Çörekçiler Köyü Derneği Gezi Teknesi İle Boğaz Turu Düzenledi

Çörekçiler Köyü Derneği Gezi Teknesi İle Boğaz Turu Düzenledi

Cemil Avcı başkanlığındaki Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Yeni yönetim ilk organizasyonlarında gezi teknesi ile Boğaz turu düzenledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Cemil Avcı başkanlığındaki yeni yönetimi, İstanbul’daki köylülerin bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak amacıyla boğaz gezisi düzenledi.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği yönetimi, göreve başladıklarında ilk olarak İstanbul’daki köylülerini bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak ve dayanışmalarını artırmak amacıyla Kabataş İskelesi’nden başlayan İstanbul Boğazı gezisi içeren tekne turu düzenledi.

Çörekçiler Köyü Derneği yönetimi organizasyonu ile İstanbul’da yaşayan Çörekçiler köylüleri katılımı ile Kabataş iskelesinden hareket edecek gezi teknesi ile gerçekleştirilen yemekli boğaz turu düzenlendi.

Çörekçiler Köylülerin katıldığı organizasyonla 13 Ekim Pazar günü Saat 12.30’da Kabataş İskelesi’nden hareketle başlayan gezi teknesi ile gerçekleştirilen yemekli boğaz turunda İstanbul’un ve İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini gözlemlediler.

Gezi teknesi ile Boğaz turuna katılan köylüler, beraberlik, birlikteliğin ve kaynaşmanın sağlandığı birkaç saatlik zaman dilimini eğlenerek geçirdiler.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Cemil Avcı, Boğaz Gezisi davetine katılanlara teşekkür ederek, gençler ve her yaştan köylülerle birlikte güzel bir akşam geçirdiklerini, katılan katılmayan bütün köylülerine teşekkür ettiklerini, bu tür organizasyonlarla amaçlarının İstanbul’daki, Çörekçilerlilerin birlik ve beraberlikleri ile kaynaşmalarını artırmak olduğunu kaydetti.
Dernek Başkanı Cemil Avcı, yeni yönetim olarak göreve gelince ilk organizasyonlarında Boğaz turu düzenlediklerini, birlik ve beraberlik için bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ