logo

19 Ekim Muhtarlar Günü, Ataşehir Muhtarlarından Yağış Altında Tören   

19 Ekim Muhtarlar Günü, Ataşehir Muhtarlarından Yağış Altında Tören   

19 Ekim Muhtarlar Günü, Ataşehir ilçesi mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve ziyaretler ile kutlandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına törenle çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tören, Ataşehir’in 17 mahallesi muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda muhtarları temsilen Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz, İnönü Mahalle Muhtarı İbrahim Kesik ve Yenisahra Mahalle Muhtarı Sadettin Kahraman Ataşehir muhtarları adına Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında muhtarların çelenk sunumunun ardından resmi kurumlar ve siyasi partiler çelenk sunumlarını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine; Ataşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Emine Başar, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kaya, Belediye Meclis 2’nci Başkan Vekili Tülay Uçar, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yöneticileri, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci ve İlçe Yöneticileri, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve İlçe Yöneticileri, Ataşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Gülsün Yeter ve Yürütme Kurulu üyeleri, Mahalle Muhtarları katıldı.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret eden Ataşehir İçesi Mahalle Muhtarları, Ataşehir’in ve mahallelerin sorunları ile muhtarların sorunları ile ilgili bilgi paylaştılar. Kaymakam Bekir Dınkırcı Muhtarların gününü kutlayarak başarı dileklerini aktardı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’i ziyaret eden muhtarlar Ataşehir’i ve mahalleleri geliştirme ve güzelleştirmeye yönelik görüş ve önerilerini paylaştılar.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel Muhtarlar Günü kapsamında yaptığı açıklamada, “Muhtarlar Günü vesilesiyle mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Yerel demokrasimizin en önemli temsilcileri olan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Ataşehir’imize hizmetlerinde başarılar diliyorum. Ataşehir’i daha güzel ve yaşanabilir bir kent yapma hedefimizde muhtarlarımız benim en önemli yardımcılarım olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ