logo

TUSAŞ Yerleşkesine Terör Saldırısında Şehit Olanlar Açıklandı

TUSAŞ Yerleşkesine Terör Saldırısında Şehit Olanlar Açıklandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi – TUSAŞ Ankara yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olanların kimlikleri açıklandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olanların kimlikleri açıklandı.

TUSAŞ Ankara yerleşkesine yapılan terör saldırısında şehit olanlar; TUSAŞ’ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan olarak açıklandı.

Saldırıda şehit olan Zahide Güçlü’nün, eşinin gönderdiği çiçeği almak üzere yerleşkenin girişine gittiği, bu sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.

Teröristlerin Kahramankazan ilçe merkezinde Arslan Taksi Durağı’na bağlı bir araca bindikten sonra öldürülen taksicinin Murat Arslan’ı, cesedini aracın bagajına sakladığı kaydedildi.

Çok sayıda siyasi parti lideri  TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında şehit olan Atakan Şahin Erdoğan, Cengiz Coşkun, Hasan Hüseyin Canbaz, Zahide Güçlü Ekici ve taksi şoförü Murat Arslan’ın ailelerine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini ilettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ