logo

Adıgüzel, ‘Partimizin, Türkiye’nin Değişiminde Öncü Olacağına Yürekten İnanıyorum”

Adıgüzel, ‘Partimizin, Türkiye’nin Değişiminde Öncü Olacağına Yürekten İnanıyorum”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, CHP’nin kurultaydan çıkaracak programla Türkiye’nin değişiminde de öncü olacağına yürekten inandığını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Tüzük Değişikliği” ve program çalışmalarının gerçekleştirildiği “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” için Ankara’da bulunuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Tüzük Değişikliği” ve program çalışmalarının gerçekleştirildiği “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” için Ankara’da bulunan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Partimizin, buradan çıkaracağı programla Türkiye’nin değişiminde de öncü olacağına yürekten inanıyorum.” Dedi.

Ankara’daki “Tüzük Değişikliği” ve program çalışmalarının gerçekleştirildiği “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partimizin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın ikinci gününde, parti programımızı yeniden yazmak için bir aradayız. Yerel seçimlerde birinci parti olarak büyük bir zafer elde eden Cumhuriyet Halk Partimizin, buradan çıkaracağı programla Türkiye’nin değişiminde de öncü olacağına yürekten inanıyorum.” Dedi.

CHP’nin “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” iki gün çalışmaları ile ilgili paylaşım yapan Başkan Onursal Adıgüzel,  paylaşımında “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın ikinci gününde parti programımızda gerçekleştireceğimiz değişiklikler için oluşturduğumuz ortak masa toplantılarında çalışmalarımızı gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ