logo

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye Ziyaret

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında, Onursal Adıgüzel’in de aralarında olduğu belediye başkanları Abdurrahman Tutdere’yi makamında ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber

Türkiye Belediyeler Birliği Adıyaman Buluşması” için Adıyaman’da bulunan TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında, Onursal Adıgüzel’in de aralarında olduğu belediye başkanları Abdurrahman Tutdere’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in de aralarında olduğu belediye başkanlarından oluşan grup Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi makamında ziyaret etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ziyaretle ilgili açıklamasında, “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’yi ziyaret ettik. Abdurrahman Başkanımızın Adıyaman’a güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyor, depremin yaralarını sarmak için dün olduğu gibi yarın da dayanışma içerisinde olacağımızın sözünü veriyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ