logo

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül Çalışmalarını Tamamladı

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül Çalışmalarını Tamamladı

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül ayının son toplantısında 1.Başkan Vekili Kaya Uluyılmaz başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri görüşüp karara bağladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Meclis 1.Başkan Vekili Kaya Uluyılmaz başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarını tamamladı.

Sivas Kongresinin 105. Yıldönümü mesajını paylaşan Meclis 1. Başkanvekili Kaya Uluyılmaz, Sivas kongresi ile Anadolu’da Millî Mücadele ruhunu canlandıran Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andı.

Gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Karaoğlu, kürsüden yaptığı konuşmayla Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili duygu ve düşünceleri ile kutlama mesajını Meclis üyeleri ile paylaştı.

 Gündem öncesi AK Parti grubunun park ismi teklifini içeren 3 önergesi Meclis Üyesi Şerafettin Ay tarafından okundu. Şehit isimlerinin parklara verilmesi önergesi oylanarak oy birliği ile başkanlık makamına havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilerek, gündemin1. maddesinin müdürlüğüne iadesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemdeki; 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10’uncu maddeler oylanıp,komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi. 11 ve 12’inci maddeler AK Parti ve MHP meclis üyelerinin ret oyuna rağmen CHP grubu meclis üyelerinin oyuyla ve oyçokluğuyla kabul edildi.

Gündemin 3. maddesindeki Ataşehir İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan “Yenişehir Parkı” isminin “Eda Erdem Parkı” ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan “Palmiye Parkı” isminin “ Tuncay Akça Parkı “olarak değiştirilmesi teklifini içeren komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. Birleşimi yöneten Meclis 1. Başkanvekili Kaya Uluyılmaz, gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 07.10.2024 Pazartesi günü saat 15.00 da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ