logo

Ataşehir Belediyesi Aşevi Hatay’da ve Adıyaman’da Depremzede Yanında

Ataşehir Belediyesi Aşevi Hatay’da ve Adıyaman’da Depremzede Yanında

Hatay’dan sonra Adıyaman’da ikinci aşevini hizmete açarak sıcak yemek veren Ataşehir Belediyesi, depremden etkilenen afetzedelere destek vermeye devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay’da önceki gün hizmete açtığı aşevinden sonra deprem bölgesindeki ikici aşevini Adıyaman’da hizmete açarak depremzedelere sıcak yemek servisine başladı.

AFETZEDEYE SICAK YEMEK DAĞITIMI HATAY ANTAKYA’DA BAŞLADI

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için bütün imkânlarını seferber eden Ataşehir Belediyesi, Hatay’da aşevi kurdu. Hatay’da afetzede yurttaşlara sıcak yemek dağıtımı için hizmet verecek olan ve birincisi önceki gün Hatay Antakya’da kurulan Aşevinde ilk kazanlar kaynamıştı.

KURULACAK AŞEVLERİ’NDE 10 BİN AFETZEDEYE SICAK YEMEK HİZMETİ SUNULACAK

Ataşehir Belediyesi tarafından Hatay ve Adıyaman’da kurulan önümüzdeki günlerde Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta da kurulacak olan Aşevleri’nde toplamda 10 bin afetzedeye sıcak yemek hizmeti sunulacağı kaydediliyor.

Adıyaman’da hizmete açılan aşevi ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  “Ekiplerimiz Hatay’dan sonra Adıyaman’da ikinci Aşevimizi kurdular. Aşevimizde çorba kazanlarımız kaynadı, afetzedelere ikramlarımız başladı. Bölgede emek veren tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” Dedi,

Başkan İlgezdi, açıklamasında, “İkinci Aşevimiz olan Adıyaman’da sıcak yemek ikramımız için bu akşam kazanlarımızı kaynattık. Yaralarımızı birlikle, beraberlikle sarmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ADIYAMAN AŞEVİ

 https://bit.ly/3YtlRSF Cumhuriyet Mah. 25176 Sokak Adıyaman / Merkez

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ