logo

Ataşehir ’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

Ataşehir ’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

Ataşehir’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası resmi açılış programı Ataşehir Kadriye Faik Koparan İlkokulu’nda gerçekleşti.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (Ataşehir MEM) İlköğretim Haftası Resmi Açılış Töreni Kadriye Faik Koparan İlkokulunda gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı.

İstanbul’da 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili ile 3 milyonu aşkın öğrenci, Ataşehir İlçemizde ise Milli Eğitim’e bağlı 281 resmi-özel okul ve kurumda 71.713 öğrencimiz ders başı yaptı.

Ataşehir’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası resmi açılış programı Ataşehir Kadriye Faik Koparan İlkokulu’nda gerçekleşti.

Kadriye Faik Koparan İlkokulunda gerçekleşen açılış törenine; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Burhan Bayrak, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım’ın yanısıra şube müdürleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcilerinin yanısıra Hayırsever Bağışçı Faik Koparan ve ailesi ile veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda; Okul Müdürü Maksude Kılıçaslan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım ve Hayırsever Bağışçı Faik Koparan öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik eğitim dönemi ile ilgili konuşmalar yaptılar.

Konuşmaların ardından, öğrenciler şiir, oratoryo ve gösterilerini sundular. Törende hayırsever bağışçı Faik Koparan’a öğrenciler tarafından çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım tarafından plaket verildi.

Öğrencilerin performansları büyük alkış alırken, program ilk derslerine giren 1’nci sınıf öğrencilerinin sınıf şubelerinde ziyaret edilmesi ile devam etti.

Sınıflarda ilk gün ve ilk ders heyecanı yaşayan öğrencilere; Hayırsever Bağışçı Faik Koparan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım tarafından, “Faik Olmak” kitabı ve rüzgar gülü hediye edildi. Öğrencilerle birlikte fotoğraf çektiren protokol heyeti, öğrencilere başarılar diledi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ