logo

Ataşehir Kent Konseyi Bilgilendirme Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Kent Konseyi Bilgilendirme Genel Kurulu Yapıldı

Ataşehir Kent Konseyi Olağan Bilgilendirme Kurulu toplantısı Murat Karayalçın, Onursal Adıgüzel katılımı ve Ataşehirlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Olağan Bilgilendirme Genel Kurulu’nda Genel sekreter ve başkan Necip Bektaş tarafından Kent Konseyi çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Sosyal demokrat siyaset ve belediyeciliğin önde gelen ismi, önceki dönem bakanlardan Murat Karayalçın, Ataşehir Belediyesi Başkanı Onursal Adıgüzel katılımı ile Ataşehir Belediyesi İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ataşehir Belediyesi İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Bilgilendirme Genel Kurulu, Siyaset ve sosyal demokrat belediyeciliğin önde gelen ismi, önceki dönem bakanlarda Murat Karayalçın, Ataşehir Belediyesi Başkanı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Ataşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, CHP Ataşehir ilçe yönetimi, STK temsilcileri ve Ataşehir halkının geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Ataşehir Kent Konseyi Olağan Bilgilendirme Kurulu toplantısı Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Necip Bektaş’nın yaptığı Açılış konuşması ile başladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in Ataşehir Kent Konseyi çalışmaları ve ön gördüğü projeler ile ilgili düşüncelerini paylaştığı konuşmasında, katılımcılara Ataşehir ile ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar ile projeler hakkında bilgi aktardı.

Sosyal demokrat siyaset ve belediyeciliğin önde gelen ismi, önceki dönem bakanlardan barınma ve dönüşüm alanında önemli çalışmalar yaparak, sosyal konut alanındaki çalışmamaları ile öncü belediyelere ve sektöre olan Murat Karayalçın, “Kentsel Dönüşüm” sancısı yaşayan Ataşehirlilere Ankara’da gerçekleştirilen projelerini ve bu alandaki deneyimlerini anlattı.

Ataşehir Kent Konseyi Olağan Bilgilendirme Kurulu toplantısı katılımcıların değerlendirmeleri, görüş ve önerilerinin paylaşıldığı bölüm ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ