logo

Ataşehir Temizlik Seferberliğinin Bu Haftaki Durağı Mevlana Mahallesi

Ataşehir Temizlik Seferberliğinin Bu Haftaki Durağı Mevlana Mahallesi

Ataşehir Belediyesi’nin Başkan Onursal Adıgüzel ve ekibi ile mahallelerde başlattığı temizlik seferberliğinin yeni durağı Mevlana Mahallesi oldu.

Ataşehir’in mahallelerinde “Temizlik seferberliği” yürüten Ataşehir Belediyesi, tam kapsamlı temizlik – bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI MEVLANA MAHALLESİ OLDU

Ataşehir Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı temizlik seferberliğinin yeni durağı Mevlana Mahallesi oldu. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Onursal Adıgüzel, vatandaşlarla ve esnafla da sohbet ederek dile getirilen sorunlara acil çözüm getirilmesi için belediye ekiplerine talimatlar verdi.

Temizlik seferberliğini mahalle mahalle sürdüren Ataşehir Belediyesi, tam kapsamlı temizlik – bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ataşehir’in farklı mahallelerinde gerçekleştirilen temizlik seferberliği uygulamasının yeni durağı Mevlana Mahallesi oldu.

Çalışmalar kapsamında; caddeler, sokaklar, parklar ve yeşil alanlar temizlenip, atıklar toplandı. Süpürme, yıkama, ilaçlama,ağaç ve çim budama, çöp toplama, asfalt yama işlemlerinin yanı sıra bakım ve onarım işlemleri de yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Mevlana mahalleli vatandaşlarla ve esnafla da sohbet ederek, dile getirilen sorunlara acil çözüm getirilmesi için belediye ekiplerine talimatlar verdi.

Başkan Adıgüzel, temizlik seferberliği uygulamasını mahalle mahalle sürdüreceklerini ve mahallelere süratli ve kapsamlı hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ