logo

Ataşehir’de Sağlıklı Beslenme Desteğiyle Bin 620 Çocuğa Süt Dağıtıldı

Ataşehir’de Sağlıklı Beslenme Desteğiyle Bin 620 Çocuğa Süt Dağıtıldı

İBB, Ataşehir Belediyesi’nin de desteğiyle kurulan stantlarda sağlıklı beslenmeyi teşvik için Ataşehir ilçesinde çocuklara toplam bin 620 adet süt dağıttı.

İBB, Ataşehir Belediyesi desteğiyle, bin 620 adet sütü Ataşehirli çocuklara ulaştırdı.

Ataşehir’de Bin 620 Çocuğa Süt Dağıtıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ataşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Ataşehir ilçesinde çocuklara toplam bin 620 adet süt dağıttı. İçerenköy Mahallesi’ndeki Tacim Ayvadaş Parkı ve Atatürk Mahallesi’ndeki Sanat Parkı önünde kurulan stantlar ailelerin yoğun ilgisini topladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının teşvik edilmesi amacıyla ilçelerde süt dağıtımını sürdürüyor. Bu proje kapsamında Ataşehir ilçesinde süt dağıtımını gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, Ataşehir Belediyesi de destek vererek, bin 620 adet sütü çocuklara ulaştırdı.

Çocuklar Sevindi, Aileler Memnun Kaldı

Çocuklar, hem sütlerini almanın mutluluğunu yaşadı hem de şaşkınlık yaşadı.   Bu tür projelerle çocukların sağlıklı büyümesine katkıda bulunmayı hedefleyen İBB yetkilileri çalışmalarını tüm ilçelerde sürdüreceğini belirtti.

Süt dağıtımından yararlanan aileler, İBB’nin ve Ataşehir Belediyesi’nin bu girişimini memnuniyetle karşıladı. Birçok ebeveyn, çocukların sağlıklı gıda tüketimine yönlendirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ