logo

Ataşehirimizin Yollarını Yenilemeye Devam Ediyoruz

Ataşehirimizin Yollarını Yenilemeye Devam Ediyoruz

Pandemi tedbirleri nedeniyle sokak kısıtlaması uygulanan 4 gün boyunca trafiğin olmadığı günleri değerlendiren Ataşehir Belediyesi cadde ve sokaklarda asfalt ve bakım çalışması yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi küresel pandemi Yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulanan trafiksiz günleri fırsata çevirdi.

Sokak kısıtlaması nedeniyle trafiksiz cadde ve sokaklarda rahat ve hızlı çalışma yürüten Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt ve bakım çalışması yaptı.

ATAŞEHİRİMİZİN YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sizler evlerinizdeyken biz Ataşehirimizin yollarını yenilemeye devam ediyoruz. Yollarımıza asfalt döküp, bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.

DURUMU FIRSATA ÇEVİRİP, ASFALTLAMA YAPIYORUZ

Dünya ve ülkemizin küresel salgınla karşı karşıya olduğunun altını çizen Ataşehir Belediyesi Fen İşleri yetkileri, “Sokağa çıkma yasağı uygulanan bu günlerde Ataşehir Belediyesi olarak, bu durumu fırsata çevirip, trafik yoğunluğu yaşanan yerlerde asfaltlama çalışmaları yapmaktayız. Belediye Başkanımızın yurttaşlarımızdan ricası, tedbiri elden bırakmamaları…” paylaşımında bulundu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

Asfalt Çalışması

Sizler evlerinizdeyken biz Ataşehirimizin yollarını yenilemeye devam ediyoruz. Yollarımıza asfalt döküp, bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz.

Battal İlgezdi paylaştı: 18 Mayıs 2020 Pazartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ