logo

Ataşehirlilerin Dikkatine, ‘Geleneksel Dağ Çileği Toplama Festivali’ Ertelendi!

Ataşehirlilerin Dikkatine, ‘Geleneksel Dağ Çileği Toplama Festivali’ Ertelendi!

Ataşehir Belediyesi tarafından 27 Ekim Pazar günü yapılacak “Geleneksel Dağ Çileği Toplama Festivali”, 02 Kasım Cumartesi gününe ertelendi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı haftası kapsamında “Biriz, birlikteyiz” sloganıyla geleneksel “Dağ Çileği Toplama Festivali” düzenleneceğini açıklamıştı.

Dağ Çileği Toplama Festivali” 02 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’a ertelendi. Dağ Çileği Toplama Festivali ertelendi.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik hain terör saldırısı nedeniyle, 27 Ekim Pazar günü yapılmasını planladığımız “Geleneksel Dağ Çileği Toplama Festivali”, 02 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’da düzenlenmek üzere ertelenmiştir.” İfadeleri yer aldı.

Ataşehir Belediyesi’nin “Dağ Çileği Toplama Festivali”, doğa tutkunlarını bir araya getirerek, dağ çileği toplama geleneğini yaşatmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

“Dağ Çileği Toplama Festivali”, doğa tutkunlarını bir araya getirerek, dağ çileği toplama geleneğini yaşatmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor. Ataşehir Belediyesi’nin tüm doğaseverleri bu keyifli etkinliğe davet ettiği katılımcılar, doğa ile iç içe bir ortamda hem keyifli bir gün geçirip, hem de doğal güzelliklerin tadını çıkaracaklar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ