logo

Başkan Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nde Atamalara Devam Ediyor

Başkan Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nde Atamalara Devam Ediyor

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel boş bulunan kadrolarda görevlendirme yaparken Meclis Üyesi Livan Gür’ü siyasi başkan yardımcısı olarak atadı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Belediye Meclisi’nden 2. Siyasi Başkan Yardımcısı olarak İnşaat Mühendisi Livan Gür’ü atadı.

Başkan Onursal Adıgüzel tarafından yapılan atamayla birlikte İnşaat Mühendisi Livan Gür, Ataşehir’in siyasi kadrodan 2.  Başkan Yardımcısı oldu.

Daha önde Meclis Üyesi kadrosundan Birkan Birol Yıldız’ı siyasi Belediye Başkan Yardımcısı olarak atayan Başkan Onursal Adıgüzel, memur kadrosundan ise Oğuz Kaya ve Leyla Terzi’yi teknik başkan yardımcıları olarak görevlendirmişti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel boş bulunan siyasi başkan yardımcılığı kadrolarında 1 atama daha yapabileceği, 3. Siyasi başkan yardımcısı kadrosuna atama konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Livan Gür’e bağlı müdürlükler henüz belirlenmezken, Başkanı Onursal Adıgüzel’in kısa zaman içinde müdürlük dağılımını yaparak Gür ve bağlı müdürlüklerin “Organizasyon Şeması”nda yerini alması bekleniyor.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Livan Gür kimdir?

Ataşehir Belediye Başkanlığına atanan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Livan Gür İstanbul’da ikamet ediyor. Tam burslu olarak okuduğu Okan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Livan Gür, profesyonel olarak inşaat mühendisliği yapmaktadır.

Doğu Afrika’da inşaat mühendisi olarak tecrübe edinen Gür, burada bir süre yaşamıştır. Ayrıca Doğu, Batı ve Kuzey Afrika’da uzun yıllar boyunca inşaat mühendisliği projelerinde görev almıştır.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Livan Gür, İngilizce biliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ