logo

Başkan Onursal Adıgüzel, Hatay ile Samandağ ve Defne İlçelerini Ziyaret Etti

Başkan Onursal Adıgüzel, Hatay ile Samandağ ve Defne İlçelerini Ziyaret Etti

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Hatay’ı ziyaret ederek CHP Hatay İl Başkanı ve Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile ilçelerde programlara katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, CHP Hatay İl Başkanlığını ile başlayan, Samandağ ve Defne ilçelerini kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Onursal Adıgüzel, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası bölgeye ilk giden ve uzun sürede bölgede kalarak, depremin yaralarının sarılması için çalışan milletvekilleri arasında yer almıştı.

ÇYDD’NİN “KÖYDE ŞENLİK VAR” PROJESİNE DESTEK

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel eşi Elif Duygu Övür Adıgüzel ile birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)’nin “Köyde Şenlik Var” projesine destek amacı ile Hatay’ı ve Samandağ ile Defne ilçelerini ziyaret etti.

Hatay programına CHP Hatay İl Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, devamında Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki ile birlikte CHP Samandağ İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Misafirperverliği ve ilgisi için Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon’a teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, beraberindekilerle Samandağ Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

ÇYDD İLE HATAY SAMANDAĞ’DA

Eşi Elif Duygu Övür Adıgüzel ile birlikte Hatay’da bir dizi programa katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Hatay Milletvekilimiz Sayın Mehmet Güzelmansur, Hatay İl Başkanımız Sayın Hakan Tiryaki, Samandağ Belediye Başkanı Sayın Emrah Karaçay ve Samandağ İlçe Başkanımız Sayın Nadir Kimyon ile birlikte Samandağ Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ettik. Öğrencilerimizle geçirdiğimiz keyifli vakit, bizim için unutulmaz bir anı oldu. Misafirperverliği için okul müdürümüz Sayın Zafer Çelik’e ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ziyarette Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin takdim ettiği plaketten dolayı büyük mutluluk duydum.” İfadelerine yer verdi.

DEFNE’Yİ DE ZİYARET ETTİ

Hatay’ın Defne ilçesini de ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Hatay Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Güzelmansur ve Servet Mullaoğlu, Hatay İl Başkanımız Sayın Hakan Tiryaki, Samandağ İlçe Başkanımız Sayın Nadir Kimyon ve Hatay İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Mert Üs ile birlikte Samandağ’daki Hıdırbey ve Vakıflı Mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Defne Subaşı Mahallesi’nde kurulan kermesi ziyaret ederek, kadınlarımıza bol kazançlar diledik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ