logo

Başkan Onursal Adıgüzel ‘İçerenköy İmar Süreci Sorunsuz Yürüyor’

Başkan Onursal Adıgüzel ‘İçerenköy İmar Süreci Sorunsuz Yürüyor’

Başkan Onursal Adıgüzel Ataşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek göreve başladığı günden bugüne görev sürecini değerlendirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir‘de görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İçerenköy İmar Planları ve 18 uygulaması ihale süreci ile ilgili ayrıntılı açıklama yaptı.

Mazbata aldığı günden bugüne 200 güne yaklaştığı görev süresini değerlendiren Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bir araya geldiği gazetecilerle Ataşehir’de yapılan çalışmaları ve Ataşehir gündemini değerlendirdi.

Basın buluşmasında www.itvhaber.com temsilcisi Recep Kenan’ın sorusu üzerine İçerenköy İmarı çalışmaları ile ilgili gelişmeleri paylaşan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  “İçerenköy mahallemizde imar süreci sorunsuz yürüyor. Askı süreçleri tamamlandı. İtirazlar geldi ve şimdi itirazlar değerlendiriliyor. Meclise gelecek. Buradan Büyükşehir’e gidecek. Süreç adım adım tamamlanıyor.” Dedi.

İnönü ve İçerenköy mahallelerinde yapılacak 18 uygulamaları ile ilgili süreci de açıklayan Onursal Adıgüzel, açıklamasında “18 uygulamaları ile ilgili süreç devam ediyor. İnönü Mahallesi vatandaşlarımız da bekliyor 18 uygulamasını. İnönü Mahallesi’ndeki 18 uygulamasını bu yıl bitmeden kendi imkanlarımızla tamamlayacağız. Biliyorsunuz, orada Çamaşırcı Deresi Yaşam Vadisi projesinde de bu kapsamda çalışmalar başlayacak.”  İfadelerine yer verdi.

İçerenköy’deki 18 uygulaması daha kapsamlı bir çalışma olduğunu, hizmet alımı ile sürecin yürüyeceğini vurgulayan Başkan Adıgüzel, “İçerenköy’deki 18 uygulaması daha komplike bir çalışma. Daha büyük bir çalışma. O yüzden ihale süreci başlattık. İhale prosedürü doğrultusunda 18 uygulamaları başladı. Süreç tamamlandıktan sonra daha net bir zaman veririz. İhale süreci Kamu İhale Kanunu takvimine göre yürüyor. İtiraz edilebilir iptal edilebilir. O yüzden tarih vermek kolay değil. Bizim 1. gündemimizde olan konu İçerenköy’deki 18 uygulaması ihalesi…” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ