logo

Başkan Onursal Adıgüzel Sivas, Tokat ve köyleri ziyaret etti

Başkan Onursal Adıgüzel Sivas, Tokat ve köyleri ziyaret etti

Kurban Bayramı’nda Sivas ve Tokat ile köyleri ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Gülpınar Köyü’nde cem evi açılışına katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Sivas ve Tokat ile köyleri ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Gülpınar Köyü’nde cem evi açılışına katıldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ilk gün programında, Sivas Doğanlı ve Gürpınar ile Tokat Günaçlı köylerini ziyaret etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in Sivas ve Tokat ile köylerini kapsayan, ziyaret programına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye meclis üyeleri eşlik etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile Sivas ve Tokat ile köylerini kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Onursal Adıgüzel,  yaptığı açıklamada, “Sivas ve Tokat’ta köy ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gülpınar Köyü’nde, Genel Başkan Yardımcımız Ulaş Karasu, Eski Bakanımız İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas İl Başkanımız Gazi Doğan, Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Meclis Üyelerimizle ve Gülpınarlı Dernek Başkanı Elvan Çağlayan’ın katılımıyla Cemevi açılışını yaptık. Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan bu anlamlı mekanı köy halkımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ