logo

Başkan Orhan Çerkez, Ataşehir’de Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Orhan Çerkez, Ataşehir’de Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

40 yıl önce yaşamaya başladığı Çekmeköy’de Belediye Başkanı seçilen Orhan Çerkez, 38 yıllık yerel yönetim deneyimi ile başarılı çalışmalara imza atıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir belediye başkan yardımcılığı dönemde yerel basın mensuplarıyla yakın ve sıcak ilişkisiyle dikkat çeken, Orhan Çerkez Ataşehir’de düzenlediği kahvaltıda bölgede birlikte çalıştığı basın mensupları ile bir araya geldi.

Ataşehir Küçükbakkalköy’de Kars-Ardahan-Iğdır Yardım ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) merkezinde KAR-DER Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya, bölgedeki gazetecilerin bağlı olduğu dernek temsilcileri, CHP Ataşehir İlçe Yöneticisi Karabey Ömür, KAR-DER Başkan yardımcıları Musa Ervus, Recep Akçay, Kurtuluş Özaydın ile bölgede görev yapan gazeteciler katıldı.

40 yıldır yaşadığı ilçede aday olarak Çekmeköy Belediye Başkan Orhan Çerkez, yaptığı hizmetler ve çalışmalarla birlikte gönlünü kazandığı Çekmeköylü vatandaşlarla bağını her gün daha güçlendiriyor.

15 YILI ATAŞEHİR’DE 38 YILIK YEREL YÖNETİM DENEYİMİ

40 yıl önce geldiği İstanbul’da yaşamaya başladığı Çekmeköy ilçesinde aday olarak Belediye Başkanı Seçilen Orhan Çerkez, 15 yılı Ataşehir Belediyesi’nde geçen 38 yıllık yerel yönetim deneyimi ile başarılı çalışmalar yapıyor. Sokakta, mahallede birlikte olduğu Çekmeköylü vatandaşlarla yakın temas kurarak; istek, talep ve ihtiyaçlarını belirliyor. Çerkez, bu doğrultuda hazırlanan çalışma planı ile belediye hizmetlerini programlıyor.

6 AYLIK GÖREV DÖNEMİNİ ÖZETLEDİ

Ataşehir Küçükbakkalköy’de kurucusu olduğu ve halen başkanlığını yaptığı Kars, Ardahan, Iğdır Derneği’nde v kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluşan Orhan Çerkez, Belediye Başkanı olarak göreve başladığı Çekmeköy’de 6 aylık dönemde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, yoğunluktan görüşemediği Ataşehir’deki yerel basının isteğiyle kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ataşehir’de kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Vatandaşa dokunursan çözülemeyecek hiçbir sorun kalmaz. Vatandaşın gönlünde yerini alırsın. Hizmet gönül işidir. Hizmeti vatandaşın isteği ve yasal yolları da nazari dikkate alarak yaparsanız sizi kucaklarlar.” Dedi.

30 YILIN ÖDENMEYEN BORCUN HESABINI BİZDEN SORUYORLAR

Engellemeler rağmen Çekmeköy’e ve Çakmeköylülere hizmete devam edeceklerini kaydeden Başkan Çerkez, yaptığı açıklamada, “610 milyonu aşan borçlar bizi zorluyor ama ödemeye çalışıyoruz. 30 yılın ödenmeyen borcun hesabını bizden soruyorlar. Tüm engellemelere rağmen CHP belediyeleri olarak halka hizmeti kendimize şiar edindik ve çalışmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahiplerine ve öğrencilere desteğimiz devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde burs veriyoruz. Aşevini kurdum. İhtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek bırakıyoruz. Yani veren eli kimse görmüyor. Özellikle buna dikkat ediyoruz. Çekmeköy, meydanı olmayan bir ilçe. Kentsel dönüşüm bekleyen onlarca yer var. Askeri bölgeyi imara açtılar ama Çekmeköy için herhangi bir rezerv alan ayrılmış değil. Sinema, tiyatro için Çekmeköy halkına sosyal alanda da hizmet verme çalışmalarımız var. Kısacası elimizdeki imkanları Çekmeköy halkı için kullanmaya devam edeceğiz. Bizim için halkın mutluluğu ve refahı önemli. Tüm kadrolarımızla bu hizmet için çalışıyoruz.” İfadelere yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ