logo

Birkan Yıldız, ‘Zabıta Kuruluşumuzun 198. Yılını Kutluyorum’

Birkan Yıldız, ‘Zabıta Kuruluşumuzun 198. Yılını Kutluyorum’

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Birkan Birol Yıldız, Zabıta Haftası ve 2024-2025 eğitim – öğretim yılını kutladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında gündem dışı konuşan CHP Grup Başkanvekili Birkan Birol Yıldız, Zabıta Haftası ve 2024-2025 eğitim – öğretim yılını kutladı.

Gündem dışarı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Meclis (CHP) Grup Başkan Vekili Birkan Birol Yıldız, Malazgirt ve 30 Ağustos zaferlerinin de olduğu özel gün mesajlarını paylaşıp, 2014-2019 yılları arasında birlikte görev yaptığı meclis üyesi Adnan Yılmaz kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. 1-7 Eylül haftasında zabıta haftasını kutladı. 2024 25 eğitim öğretim yılının sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi arzusunu dile getirdi.

Gündem dışarı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili Birkan Birol Yıldız 2014-2019 yılları arasında birlikte görev yaptığı meclis üyesi Adnan Yılmaz kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.

1-7 Eylül haftasında zabıta haftasını kutlayan CHP Grup Başkanvekili Birkan Birol Yıldız, konuşmasında, “Cumhuriyetimizin ve belediyelerimizin en köklü kuruluşlarından olan kent huzurunu koruyucularından, 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin çalışan Zabıta kuruluşun her bir çalışanının 198 yılını kutluyorum.” Dedi.

Yeni eğitim – öğretim yılı ile ilgili mesajını da paylaşan CHP Sözcüsü Birkan Birol Yıldız, gurubu adına yaptığı konuşmada, “Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim – öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşayan, 2024 – 25 eğitim – öğretim yılının sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz. Çağdaş Eğitim ve öğretim, geleceğimizin belirlenmesinde en önemli adım. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin okullar da aldığı eğitim ve bilgi ışığında en üst seviyede ulaştıracağına inanıyoruz. Öğrenci ve velilerimizin 2024-25 eğitim ve öğretim yılını kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ