logo

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan Yeni Döneme de Aday

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan Yeni Döneme de Aday

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Arslan ilçe başkanlığındaki toplantıda yeni dönem CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı ve yeniden aday olduğunu açıklayan Ulaş Can Arslan‘ın adaylık açıklamasına örgüt üyelerinden yoğun katılımlı destek geldi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Başkanlığı yeni dönem adaylığını açıklayan Ulaş Can Arslan, açıklamasında; “Gençler olarak, sesimizi duyurmak ve partimizin vizyonunu genç bir bakış açısıyla ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı programına göre İstanbul’un ilçe gençlik örgütlerinin kongresi Ağustos ayının ilk 3 haftasında, 3 – 18 tarihleri arasında tamamlanıyor. İlçe Gençlik Kolları kongrelerinin tamamlanması sonrası İl kongre takvimi işleyecek.

Yapılan programa göre CHP Ataşehir Gençlik Örgütü kongresi Ağustos ayının ilk hafta sonunda, 3 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

Yaklaşan CHP Ataşehir Gençlik Örgütü kongresi öncesi şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim mevcut başkan Ulaş Can Arslan oldu.

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ulaş Can Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusuyla, CHP Ataşehir Gençlik Kolları başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Gençler olarak, sesimizi duyurmak ve partimizin vizyonunu genç bir bakış açısıyla ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

   Adaylık açıklamamızda bizleri yalnız bırakmayıp, yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Birlikte daha güzel bir yarın için el birliğiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum.
Sevgilerimle, Ulaş Can Arslan”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ