logo

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Genel Kurulu Yapıldı, ‘Başkan Arslan ile Devam’

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Genel Kurulu Yapıldı, ‘Başkan Arslan ile Devam’

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı CHP Ataşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Onural Adıgüzel’in katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu Ataşehir Belediyesi İçerenköy inal Aydınoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

CHP Ataşehir Gençlik Kolları genel kurulunda yapılan seçimle mevcut başkan Ulaş Can Arslan güven tazelerken listesi yönetim kurulu görevi için onay aldı.

İçerenköy inal Aydınoğlu Kültür Merkezinde geçekleştirilen CHP Ataşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Özoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Onural Adıgüzel, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kaya Uluyılmaz, Meclis üyeleri, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, gençlik kolu yöneticileri ile partililerin katılımıyla yapıldı.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu, divan başkanlığı seçimi ile devam etti. Üyelerin teklifi ile önceki dönem CHP Ataşehir Gençlik Kolu başkanlarından divan başkanı seçilen Yusuf Gündoğdu, 2 üye ile divan kurunu oluşturdu.

CHP GENÇLİK KOLLARINI ÖYLE BİR AKADEMİ Kİ GENÇ MİLLETVEKİLİ BAŞKAN ÇIKARDI

Genel Kurulda konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP gençlik kollarını öyle bir akademi olduğunun altını çizerek İle Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları, en genç milletvekili ve Belediye Başkanı çıkardığını ifade etti.

ONURSAL ADIGÜZEL, “BEN DE BU OKULUN BİR ÖĞRENCİSİYİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının uzun uzun konuşulması gerektiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Bülent Ecevit’in “Gençlik kolları partinin öz gücüdür. Yan kolu değildir” sözünü hatırlatarak; “Gençlik Kollarımız Bülent Ecevit’leri, Altan Öymen’leri yetiştirmiş bir okuldur Gençlik Kolları. Ben de bu okulun bir öğrencisiyim. Ki, hala öğrencisiyim. Yeniğ başlayan arkadaşlarıma bu okulda sürekli eğtim almaları tavsiyesinde bulunuyorum.  

Süleyman Fırat Kayhan tarafında okunan önceki dönem Faaliyet Raporu oylanarak kabul edildi.

CHP Ataşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile yapılan seçimle, mevcut başkan Ulaş Can Asla ve listesi delegelerin onayını alarak seçildi.

 CHP Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı
Ulaş Can Arslan

Yönetim Kurulu Üyeleri:
İsmail Utku Ayvataş
Diyar Celan
Sıla Cömert
Belinay Çelik
Burcu Ergül
Ali Şükrü Güneşo
Gül Bahar Kaçar
Deniz Karaca
Taylan Kaygusuz
İlayda Selen Metin
Emre Özcan
Emir Ali Öztürk
Ata Yağız Pelit
Alp Eren Şahingöz

CHP GENÇLİK İSTANBUL İL DELEGELERİ
Ulaş Can Arslan
Cem Yılmaz
Dilara Nur Özyurt
Erdi Açıkgül
Fatma Sormaz
İrem Gökçe Şen
Kaan Çelik
Mert Aralan
Mert Aydın
Soner Dönen
Süleyman Fırat Kayhan

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ