logo

CHP Ataşehir’de Celal Yalçın İle Devam Ediyor

CHP Ataşehir’de Celal Yalçın İle Devam Ediyor

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyen Celal Yalçın, Yeni yönetimi ile göreve devam ediyor.
Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultay hazırlığı kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Tek adayla gidilen seçimde şimdiki başkan Celal Yalçın CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Celal Yalçın, listedeki yeni yönetimi ile Olağan Kurultay ardından da 2024 yılı Mart ayındaki yerel yönetimlerde Ataşehir’da partisinin başarısı için mücadele edecek.

HEP BİRLİKTE HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ!
Kongre sonrası açıklama yapan Celal Yalçın, teşekkür ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulunda Yeni Seçilen Asil ve Yedek Yöneticilerimize , İl Delegelerimizi Tebrik Eder , Geçmiş Dönem Görev Yapmış Emektar Yöneticilerimizi Teşekkürlerimi Sunuyorum. Hep Birlikte Halkın İktidarını Kuracağız !!!” dedi.

CHP İL KONGRELERİ 16 EYLÜL’DE
Mahalle delegasyonu seçimleri tamamlanan CHP’de ilçe kongreleri 5 Ağustos Cumartesi günü itibarıyla başladı. 10 Eylül’de tamamlanacak ilçe kongre sürecinin ardından ilk CHP İl kongreleri 16 Eylül’de başlayacak ve 15 Ekim tarihinde tamamlanacak.

CHP KURULTAY TARİHİNİ PM AÇIKLAYACAK
İlçe ve il kongre sürecinin tamamlanmasının ardından toplanacak Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi seçim ve tüzük değişikliği gündemi olan 38.CHP Büyük Kurultayın tarihini belirleyerek kamuoyuna açıklayacak.

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ