logo

CHP Ataşehir’den Küçükbakkalköy’de ‘ATA’ya Saygı Nöbeti

CHP Ataşehir’den Küçükbakkalköy’de ‘ATA’ya Saygı Nöbeti

CHP Ataşehir İlçe örgütü ile vatandaşlar, Ata’ya saygı, sevgi ve bağlılığını göstermek amaçlı Küçükbakkalköy’deki Atatürk Heykeli önünde nöbet tutmaya başladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe örgütü, Küçükbakkalköy’deki Atatürk Heykeli önünde kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde “Ata’ya Saygı” nöbeti tutuyor.

“ATA’YA SAYGI NÖBETİ”Nİ CELAL YALÇIN BAŞLATTI

Ata’ya Saygı Nöbeti” başlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Atamızı kaybedişimizin 85’inci yılında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve tüm halkımızla birlikte O’na minnetimizi, saygımızı, özlemimizi göstermek için bugün ‘Ata’mıza SAYGI’ nöbetini başlatıyorum.” Dedi.

CHP Ataşehir ilçe Başkanlığı, kurtuluş mücadelesi kahramanı Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde Küçükbakkalköy Atatürk Heykeli önünde olarak “SAYGI” nöbeti tutmaya başladı.

MİNNETİMİZİ, SAYGIMIZI, ÖZLEMİMİZİ GÖSTERMEK İÇİN “ATA’MIZA SAYGI” NÖBETİ

Ataşehir’de Ata’ya Saygı nöbetini başlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, partililer ve vatandaşların nöbetleşe Saat 16.00’a kadar tutulacak nöbet ile ilgili açıklamasında, “Cumhuriyetimizin, Cumhuriyet Halk Partimizin, ülkemizin devrimlerinin, geleceğinin temsilcisi; Gazi Mustafa Atatürk fiziki olarak aramızdan ayrılalı tam 85 yıl oldu. 85 yıl olmasına rağmen, bu ülkede Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri, inkılapları, kurduğu Cumhuriyet ve değerleri; kurduğu günden bu yana her an yanı başımızda dimdik duruyor ve yaşıyor. Kurduğu Cumhuriyet tam 100 yaşına geldi. Cumhuriyetle kadınlar birey oldu. Padişah ve saltanat hükmü halka geçti, halk yönetir oldu. 100 yıldır Cumhuriyet yaşıyor. O’nun ilke ve inkılapları yaşıyor. Ata’mızı kaybedişimizin 85’inci yılında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve tüm halkımızla birlikte O’na minnetimizi, saygımızı, özlemimizi göstermek için bugün Ata’mıza “SAYGI” nöbetini başlatıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

“ATA’MIZA SAYGIMIZI ANLATMAK İÇİN SAATLER, YILLAR YETMEZ”

“Ata’mıza saygımızı anlatmak için saatler, yıllar yetmez.” diyerek, nöbeti başlatan Celal Yalçın yaptığı açıklamada, “Ata’mızı kaybedişimizin 85’inci yılında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve tüm halkımızla birlikte O’na minnetimizi, saygımızı, özlemimizi göstermek için bugün Ata’mıza “SAYGI” nöbetini başlatıyoruz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ