logo

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Programında Ataşehir’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Programında Ataşehir’i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Çekmeköy, Maltepe, Esenyurt ile Ataşehir Belediyesi’ndeki makamında Başkanı Onursal Adıgüzel’i ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi binası önünde toplanan vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Özel, daha sonra Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaatını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da bir dizi programa katıldı. Özel’in Ataşehir programında “Yerel” ayrımı uygulamasına tepki gösteren basın mensupları alandan ayrıldı.

İSTANBUL PROGRAMI ÇREKMEKÖY’DEN BAŞLADI

Bir dizi programa katılmak üzere İstanbul’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ilk olarak Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış işle Başkan Orhan Çerkez’in projelerinin tanıtım programına katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çekmeköy programı sonrası ziyaret ettiği Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANAN ATAŞEHİRLİLERE HİTAP ETTİ

İstanbul programı kapsamında Ataşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve eşi Duygu Övür Adıgüzel ile Belediye önünde toplanan Ataşehirlilere hitap etti.

ÜMRANİYE-ATAŞEHİR-GÖZTEPE METRO HATTI İNŞAATI ZİYARETİ

Özel, daha sonra Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e metro ziyaretinde ev sahibi Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkan yardımcıları birlikte; Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP Ataşehir ilçe başkanı Celal Yalçın’ın aralarında olduğu ilçe başkanları ve yöneticileri eşlik etti.

İstanbul programına Esenyurt ilçesinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, buradaki partisine katılım programında katılan yeni üyelere rozet taktı.

ESENYURT’TA YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Esenyurt’ta yapılan törenle ilgili şu açıklamayı yaptı;
“Esenyurt ilçemizde partimize katılan yeni üyelerimize rozetlerini taktık. “Beraberce iktidara yürümenin sorumluluğuyla davranmak, en kıdemlimizden en yenimize kadar iktidar namzeti bir partinin üyesi olduğumuzun bilinciyle etle tırnak gibi omuz omuza ilerlemek durumundayız.”

BASINA “YEREL” GEREKÇELİ KISITLAMA

Metro ziyaretinde ulusaldan Anadolu Ajansı ve Sözcü Gazetesi ekiplerinin takip ettiği görülen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ataşehir programına ise “yerel basın” gerekçesi ile bazı basın mensupları alınmadı. Çalışma alanı olarak halkın arası göstertildi. Basın mensuplarından vatandaş gazeteciliği istendi. Özel’in Maltepe programına da “Yerel” kısıtlaması olduğu öğrenildi. İktidar adayı bir siyasi partinin bu uygulaması basın camiasında kaygı yarattı.

Kısıtlama ve ayrımcı uygulamanın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in güvenlik ekibinin talimatı ile yapıldığı iddia ediliyor.

BASIN MENSUPLARI: HABERLER DİJİTAL ORTAMDA HIZLA YAYILIYOR

Günümüzde bütün haberlerin dijital ortamda hızla yayıldığına ve kalıcı olduğuna dikkat çeken basın mensupları, ayrımcı uygulamaya tepki göstererek alandan ayrıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ