logo

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Onursal Adıgüzel’i Ziyaret Etti

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Onursal Adıgüzel’i Ziyaret Etti

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, ilçe başkanı Celal Yalçın il ve ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’i ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın da olduğu il ve ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri Başkan Onursal Adıgüzel’i ziyaret ettiler.  

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada,  “CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz belediyemizi ziyaret etti. Daha yeşil, daha adil, daha yaşanabilir bir kent için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’i  ziyareti ile ilgili açıklama yapan  CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik Genç ve çalışkan kadrolarıyla Ataşehir’e yaraşır projeler yeni dönemde bir bir hayata geçiyor. Ataşehir Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel ve yönetimini, il yöneticilerimiz, Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın, ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile ziyaret ettik, başarılarının devamını diledik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ