logo

CHP Tüzük Kurultay Tarihi ve Gündemi Belli Oldu

CHP Tüzük Kurultay Tarihi ve Gündemi Belli Oldu

Tüzük değişikliği ve program çalışmasının görüşüleceği CHP Olağanüstü Kurultay ise resmen 6 Eylül’de başlayacak ve 9 Eylül’e kadar çalışmalarına Ankara’da devam edecek.

Recep Kenan /  itvhaber.com

CHP PM toplantısında oy birliğiyle tüzük değişikliği yapmak ve program değişikliği çalışmalarını başlatmak üzere 6-9 Eylül tarihlerinde tüzük gündemli kurultay yapılması kararı alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında bugün toplanan Parti Meclisi’nde, Olağanüstü Kurultayın 6-9 Eylül tarihlerinde tüzük değişikliği yapmak ve program değişikliği çalışmalarını başlatmak gündemiyle Genel Başkan tarafından çağrılmasına karar verildi.

Parti Meclisi kararına göre Sivas Kongresi’nin 105’inci yıldönümü olan 4 Eylül günü kurultayın sembolik açılışı Sivas’ta gerçekleştirilecek. Bu toplantıya Parti Meclisi üyeleri, Meclis Grubu ve İl Başkanları katılacak.

Tüzük değişikliği yapmak ve program değişikliği çalışmalarını başlatmak üzere gerçekleştirilecek CHP Olağanüstü Kurultay (CHP Tüzük Kurultayı) ise resmen 6 Eylül’de başlayacak ve 9 Eylül’e kadar çalışmalarına Ankara’da devam edecek.

CHP OLAĞANÜSTÜ KURULTAY (TÜZÜK KURULTAYI) GÜNDEMİ AÇIKLANDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel imzası ile CHP Olağanüstü Kurultay (Tüzük Kurultayı) Gündemi de açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi 20. Olağanüstü Kurultayı, 6-7-8 Eylül tarihlerinde Tüzük değişikliğini görüşmek ve karara bağlamak üzere çağırı yapıldı.

Açılış protokolü, Başkanlar Kurulu ve genel başkan Özel’in açılış konuşması ile başlayacak CHP Olağanüstü Kurultay – Tüzük Kurultayı’nda Kurultay Tüzük ve Program komisyonları oluşturulacak.

Tüzük değişikliği konusunda Komisyon raporu görüşülerek oylanacak. Son olarak program Kurultayı öncesi yapılacak çalışmalar, hedefler ve yöntemler görüşülecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ