logo

CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Başladı

CHP’nin ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’ Başladı

CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafında yapılan açılış konuşması ile başladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı” başladı.

Ankara’daki “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı” öncesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları, il başkanları ve belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel başkan yardımcıları, il başkanları ve belediye başkanlarından oluşan heyetin Anıtkabir’i ziyareti ile başlayan çalıştay programı, CHP Lideri Özgür Özel’in yarın yapacağı kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları, il başkanları ve belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan CHP lideri Özel, II. Cumhurbaşkanı ve II. CHP Genel Başkanı İsmet İnönü’nün de mozolesine çelenk bıraktı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ