logo

Diyarbakır’da ‘Kayıp Narin Güran’ Cinayetinde 21 Şüpheliye Gözaltı

Diyarbakır’da ‘Kayıp Narin Güran’ Cinayetinde 21 Şüpheliye Gözaltı

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında aile bireylerinin de olduğu 21 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Bakan Yılmaz Tunç, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 21 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Diyarbakır‘da kaybolan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında aile bireylerinin de olduğu 21 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

21 şüphelin gözaltı kararı ile ilgili açıklama yapan Bakan Yılmaz Tunç, açıklamasında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.   Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

GÖZALTILARDA AİLE BİREYLERİ DE VAR

Olayla ilgili yürütülen soruşturmaya bağlı olarak 21 şüpheli, güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Aralarında bazı aile bireylerinin de bulunduğu öğrenilen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran’ın amcası S.G, 2 Eylül’de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

21 Ağustos’ta kaybolan, 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılması ve yaşanan son gelişmeler üzerine, yürütülen soruşturmaya bağlı olarak 21 şüpheli göz altına alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ