logo

Dünyaca Ünlü Rapçiler Drill Down Kapsamında İstanbul’da Buluşuyor

Dünyaca Ünlü Rapçiler Drill Down Kapsamında İstanbul’da Buluşuyor

Rap müziğin en sevilen isimleri Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek ‘Yüzdeyüz Müzik Sunar: DRILL DOWN” festivalinde müzikseverlerle buluşuyor.

Dünyaca ünlü rapçiler Drill Down kapsamında İstanbul’da bir araya geliyor…

Rap müziğin en sevilen isimleri  ‘Yüzdeyüz Müzik Sunar: DRILL DOWN” festivalinde müzikseverlerle buluşuyor. 14 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinlikte rapin yaratıcı isimleri Central Cee, IAMDDB, Çakal & Reckoy ve Lil Zey sahne alacak. Birinci kategori biletleri hızla tükenen festivale katılmak için biletler ise www.biletinial.com’da.

Son yıllarda büyük popülerlik kazanan ve geniş kitlelere ulaşan rapin dünya çapındaki en yetenekli ve yaratıcı müzisyenleri, 14 Ağustos’ta  yüzde 100 Müzik katkılarıyla Küçükçiftlik Park’ta bir araya geliyor.

Rap dinleyicilerinin merakla beklediği DRILL DOWN’da sahne alacak isimler arasında; 2020’de yayımladığı “Day in the Life” ve “Loading” singlelarıyla rap tutkunkarının büyük beğenisini kazanan, 2021’de yayınlanan “Wild West” ile UK Music Chart’ta üst sıralara yükselen Londralı rapçi Central Cee’nin yanı sıra, yayınladığı mixtapelerle ve Lauryn Hill’in İngiltere turnesindeki çarpıcı performansıyla müzikseverlerin radarına giren Portekiz doğumlu, Manchesterlı müzisyen IAMDD, 2020 yılında birlikte yayımladıkları “Kanalım Yok” isimli şarkıyla ilgileri üzerine çeken Çakal & Reckoy ile Berklee College of Music’te müzik yönetimi ve şarkı sözü yazarlığı eğitimi gördükten sonra kariyerine DJ olarak başlayan, son yıllarda yayımladığı şarkılarla da popülaritesini artıran Lil Zey yer alıyor.

Birinci kategori biletleri hızla tükenen festivalin biletlerine www.biletinial.com’dan ulaşabilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ