logo

Edirne İle Başlayan Gök Gürültülü Ve Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Edirne İle Başlayan Gök Gürültülü Ve Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

Edirne ve ilçelerinden başlayan, Tekirdağ çevrelerini de etkilemesi beklenen yerel olarak kuvvetli yağışların Doğu Akdeniz’de de etkili olmasının bekleniyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmede, Edirne ve ilçelerinden başlayan, Tekirdağ çevrelerini de etkilemesi beklenen yerel olarak kuvvetli yağışların Doğu Akdeniz’de de etkili olmasının beklendiğini, vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

Edirne’nin Güneyinde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji radarından alınan veriler ve yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerine kadar Edirne’nin Enez, İpsala ve Keşan ilçelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Tekirdağ Çevrelerinde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji radarından alınan veriler ve yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerine kadar Tekirdağ çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

24.07.2024 Çarşamba Günü Doğu Akdeniz’de Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor.

Doğu Akdeniz’de 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra Mersin, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde ve Kahramanmaraş’ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yağışlara bağlı gelişen olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasına dikkat çekildiği uyarı;
“Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ