logo

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Gazze’de Hastane Kuruyor

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Gazze’de Hastane Kuruyor

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi, “Ataşehir’den Gazze’ye Sahra Hastanesi Kuruyoruz” kampanyasıyla kuracağı hastane ile sağlık hizmeti başlatıyor.

Mükayil Bektaş başkanlığındaki Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi, “Ataşehir’den Gazze’ye Sahra Hastanesi Kuruyoruz” sloganı ile başlatılan kampanyayla hastaneleri saldırıya uğrayan Gazze’de Sahra hastanesinde sağlık hizmet vermeye başlayacak.

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi “Ataşehir’den Gazze’ye Sahra Hastanesi Kuruyoruz” sloganı ile başlatılan kampanya ile ilgili yapılan açıklama:

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Gazzeyi Unutturmuyor!

“Ataşehir’den Gazze’ye Sahra Hastanesi Kuruyoruz” Sloganı ile başlattığımız yardım çalışmamız ile Gazze’de soykırıma uğrayan kardeşlerimiz için Sahra Hastanesi kuruyoruz.

Terörist İsrail tarafından 15 bini çocuk 40 binden fazla masumun şehit edildiği 90 binden fazla kişinin yaralandığı Gazze’de hastanelerinde saldırıya uğraması sebebi ile çok az sayıda kalan hastanelerde yeterli tıbbi hizmeti verememektedir. Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi olarak bu zulme sessiz kalmıyoruz.

Tüm dünyanın gözlerini yumduğu çocukların kadınların erkeklerin soykırıma uğradığı Gazze’de,  sizlerin destek ve duaları ile Sahra hastanemize başlıyoruz.

Çelik konstrüksiyon ile kurulacak sahra hastanemizde, yıkılmış hastanelerin yanında doktorların kontrolünde hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde tıbbi cihazların olduğu, acil durum müdahalesi genel sağlık hizmeti ve yaralı bakim alanları olacak.

Gazze’nin yaralarını sarmada iletişim bilgilerimiz ve hesap numaralarımız ile desteklerinizi bekliyoruz.
ENSAR VAKFI ATAŞEHİR ŞB.
KUVEYTTÜRK FERHATPAŞA ŞB.
TR920020500009374419100005

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ