logo

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu UKOME Toplantısında Taksi Kararı Bekliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu UKOME Toplantısında Taksi Kararı Bekliyor

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME toplantısında ticari taksi sorunu da içeren İstanbul için hayırlı kararlar çıkacağını beklentisini paylaştı.

Recep Kenan / itvhaber.com

TBB ve İstanbul Belediye Büyükşehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu gün yapılacak UKOME toplantısında, hem taksi sayısını arttırmaya hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye yönelik karar çıkmasını beklediğini söyledi.

TBB ve İstanbul Belediye Büyükşehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı paylaşımda, “Tüm paydaşlarla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda hem taksi sayısını arttırmaya hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye az kaldı.” İfadelerine yer verdi.

TBB ve İstanbul Belediye Büyükşehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan ve ticari taksi ile ilgili gelişme beklentisini duyurduğu paylaşımda, “İstanbul’daki taksi sorununun çözümünde önemli bir adım atıyoruz. Tüm paydaşlarla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda hem taksi sayısını arttırmaya hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye az kaldı. Yarınki UKOME toplantısında tüm İstanbul için hayırlı kararlar çıkacağını ümit ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ