logo

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘2500 Yeni Taksi İstanbul’a Hayırlı Olsun’

İBB Başkanı İmamoğlu, ‘2500 Yeni Taksi İstanbul’a Hayırlı Olsun’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un taksi sorununa çözüm olacak UKOME kararı sonrası yaptığı açıklamada, “2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun.” dedi.

Recep Kenan /itvhaber.com

Bu gün gerçekleşen UKOME (İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında İstanbul’a 2500 yeni taksi tahsisi izni çıktı.

İstanbul’un taksi sorununa çözüm olarak önerilen karar duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi  (UKOME) kararı sonrası yaptığı açıklamada, “2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun.” dedi.

UKOME kararı sonrası “2500 Yeni Taksi İstanbul’a Hayırlı Olsun” diye açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında, “Uygulama Tabanlı Taksi Sistemi ile çağdaş, güvenli, erişilebilir, denetlenebilir, şeffaf ve teknolojik bir taksi sistemine geçiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Bu gün yapılacak toplantıda olumlu sonuç beklediğini duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME toplantısında alınan kararı sonrası yaptığı açıklamada, “2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun. Uygulama Tabanlı Taksi Sistemi ile çağdaş, güvenli, erişilebilir, denetlenebilir, şeffaf ve teknolojik bir taksi sistemine geçiyoruz.” dedi.

2500 YENİ TAKSİ İSTANBUL’A HAYIRLI OLSUN

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME kararı sonrası yaptığı açıklamada, “2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun. Uygulama Tabanlı Taksi Sistemi ile çağdaş, güvenli, erişilebilir, denetlenebilir, şeffaf ve teknolojik bir taksi sistemine geçiyoruz. Uzun çabalar sonucu UKOME’de bu teklifimize destek veren bütün bileşenlere teşekkürler.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ