logo

İBB ile Ataşehir Belediyesi İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

İBB ile Ataşehir Belediyesi İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ataşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğini sürdüren Başkan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’e hizmet için çalışmalara hız veriyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, son olarak İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy ve İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Atalık ve ekipleri ile bir araya gelerek işbirliklerini güçlendirme koşullarını değerlendirdiler.

İBB ekipleri ile verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,  “Ataşehir için çok çalışıyoruz ve İBB ile olan koordinasyonumuzu her geçen gün arttırıyoruz.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel İBB işbirliği çalışmaları kapsamlı toplantılar ile ilgili, “İBB Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Erdal Celal Aksoy ve İBB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Ahmet Atalık ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
    Ataşehir için çok çalışıyoruz ve İBB ile olan koordinasyonumuzu her geçen gün arttırıyoruz. İlerleyen günlerde komşularımız için daha iyi hizmetler sunmak adına iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” Açıklamasını yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ