logo

İclal Aydın ‘Salkım Sokağı’ İle D&R Turnesine Çıkıyor!

İclal Aydın ‘Salkım Sokağı’ İle D&R Turnesine Çıkıyor!

Oyuncu, gazeteci ve yazar İclal Aydın, yeni romanı “Salkım Sokak No:3”ün tanıtımı için D&R ev sahipliğinde yaz turnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, gazeteci ve yazar İclal Aydın, heyecanla beklenen yeni romanı “Salkım Sokak No:3”ün tanıtımı için D&R ev sahipliğinde yaz turnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Kitapseverleri sevindirecek bu etkinlikte İclal Aydın, İstanbul’da D&R Capacity ve D&R Akasya, İzmir’de ise D&R Çeşme Marina mağazalarında okurlarıyla buluşacak.

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, okurları en sevdikleri sanatçılarla ve eserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Edebiyatımızın önde gelen yazarları arasına ismini yazdıran İclal Aydın, çocukluktan yetişkinliğe uzanan bir büyüme hikayesini merkezine alan Salkım Sokak No: 3 adlı kitabını D&R’da okurlarıyla buluşturacak. Aydın, yeni kitabını D&R ev sahipliğinde İstanbul ve İzmir’de okurları için imzalayacak.

Turne Takvimi

D&R Capacity

20 Temmuz Cumartesi

16.00

D&R Akasya

21 Temmuz Pazar

16.00

D&R İzmir Çeşme Marina

27 Temmuz Cumartesi

19.00

Kitap hakkında:

Artemis Yayınları’ndan çıkan “Salkım Sokak No: 3”, geçmişin sıcak anılarına doğru nostaljik bir yolculuğu çıkaran, çocukluktan yetişkinliğe uzanan bir büyüme hikâyesi. 1990’lı yılların İzmir’inde daha çok göçmenlerin yaşadığı bir mahalledeki güvenli, neşeli, dayanışmalı komşu ilişkilerini, çocukların dostluğunu, özlenen geçmiş günleri, umutlu insanları konu alıyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ